Co warto odwiedzić ??

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

Co warto odwiedzić ??

Postautor: jacek.rc dodano: 14 sie 2014, 18:45

Szanowni bikersi :D
Tak pomyślałem :swir: ,że przydałby się na forum taki temat w którym można by wpisywać sprawdzone miejsca na wycieczki ,te bliższe i dalsze ,nawet zagraniczne.Pomysł wziął się stąd ,że przez dwa lata przygody z motorkiem komin ma już około 200 km :wielkieoczy: i za niedługo może się znudzić ,a jechanie byle dalej ,jest fajne ,ale często mijamy perełki nie wiedząc o ich istnieniu .Na przykład takie Czechy ,czy Słowacja,a nawet Węgry mam na wyciągnięcie ręki ,ale nie jadę tam bo nie wiem co i gdzie warto zobaczyć ,a zawsze lepiej mniej więcej wiedzieć czego w danym miejscu można się spodziewać.Może spróbujemy stworzyć taki temat ,bez opisu wycieczek ,tylko z informacjami co, gdzie ,może za ile ,gdzie fajny nocleg (np. w trasie do...),dobre wino :D ,piwo, itp ?? . Bardzo zapraszam do tworzenia tematu.
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Re: Co warto odwiedzić ??

Postautor: bleshar dodano: 16 sie 2014, 07:25

Bardzo ciekawy pomysł, aczkolwiek wydaje mi się, że pisząc wszystko w jednym temacie może się zrobić mały bałagan i w gruncie rzeczy ciężko będzie wyszukać jakieś informacje. Może dobrym pomysłem było by stworzenie całego działu z podziałem na regiony? Wtedy informacje byłyby by w jakiś sposób posortowane?
----------------------------
JL250=>Magna 500=>vt700=>xf 650=>TRK 251

There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark...

http://www.blesharr.wordpress.com
Awatar użytkownika
bleshar
Forumowicz

Motocykl: Benelli TRK 251
Tel. kom.: 698829369

Wróć do Podróże