Lepes pisze:- to fakt, że jeszcze mu nie wymieniłem oleju... Poziom jest niski, więc jak tylko pensja przejdzie, to będzie to pierwsza rzecz. I myślę, że to może być przyczyna, dla której silnik czasem traci mocy. Nie opieprzajcie mnie za to za mocno, ale zwyczajnie nie miałem już za co kupić oleju i nowego filtra (sami zresztą wiecie, że czasem tak po prostu jest w życiu...).

A Wasze rady są dla mnie bardzo ważne!
 A Wasze rady są dla mnie bardzo ważne! . W końcu ktoś mi pokazał podstawowe rzeczy i teraz sam wymieniam olej, naciągam łańcuch itp. Zawsze jak robimy coś pierwszy raz wydaje nam się to trudne.
 . W końcu ktoś mi pokazał podstawowe rzeczy i teraz sam wymieniam olej, naciągam łańcuch itp. Zawsze jak robimy coś pierwszy raz wydaje nam się to trudne.
 Na szczęście mam tak, że jak mi się pokaże, to łapię o co chodzi. Gorzej, jak mam lecieć z instrukcji...
 Na szczęście mam tak, że jak mi się pokaże, to łapię o co chodzi. Gorzej, jak mam lecieć z instrukcji... W ogóle trochę pracy "tuningowej"...
 W ogóle trochę pracy "tuningowej"... 

zatem nie oszczędzam
  zatem nie oszczędzam  Wprawdzie tu i tam się zabrudzi oliwą w zakamarkach, ale to też ma swoje plusy bo chroni przed korozją.
  Wprawdzie tu i tam się zabrudzi oliwą w zakamarkach, ale to też ma swoje plusy bo chroni przed korozją.

Daje to satysfakcję!
 Daje to satysfakcję!Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość