lefty ale dlaczego chcesz rozkręcić pół silnika?LEFTHANDY pisze:No miodzio. Teraz, żeby ją wymieić będę musiał spuścić olej do "nie wiadomo-czego", rozkręcić pół silnika... zaaaaajebiścieeee! Qrva Mać!
dorplas pisze:lefty ale dlaczego chcesz rozkręcić pół silnika?rozkręcasz osłonę łańcucha i tam jest wkręcona śruba zabezpieczająca wysprzęglik, potem go wyciągasz do góry i tyle, sprężyna na wierzchu
LEFTHANDY pisze:Teraz tylko pochodzić za tą zasraną sprężynką.
Wiesław pisze:Załatw jedną szt dodatkowo u mnie tez pękła i czeka mnie wymiana tej spręzynki
LEFTHANDY pisze:dorplas pisze:lefty ale dlaczego chcesz rozkręcić pół silnika?rozkręcasz osłonę łańcucha i tam jest wkręcona śruba zabezpieczająca wysprzęglik, potem go wyciągasz do góry i tyle, sprężyna na wierzchu
Nie wiem, nigdy nie rozkręcałem silnika. Raz tylko odkręciłem osłonę by coś tam po dłubać przy tym czujniku luzu, bo jak jest wilgoć to cały czas mam włączoną kontrolkę "N". Jeśli jest tak jak mówisz, to najlepsza wiadomość dnia.Bo strasznie nie lubię przy nim dłubać. Nie mam do tego warunków.
Teraz tylko pochodzić za tą zasraną sprężynką.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość