...z ziemi polskiej ,do włoskiej...

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

Re: ...z ziemi polskiej ,do włoskiej...

Postautor: zdzichu125 dodano: 23 sty 2015, 14:59

Też mam, iGO aktualizowene we wrzśniu. W razie W, nie ma problemu.
Awatar użytkownika
zdzichu125
Forumowicz

Motocykl: K750, R1150RT, JL250V, ADV250

Postautor: beniamin82 dodano: 23 sty 2015, 15:03

hehe, to widzę że drużyna robi się liczna :-) :oklasky: :oklasky:

Może zasłuży na miano kolejnej "Wielkiej Wyprawy Klubu Chińskich Motocykli"?
Obrazek
Awatar użytkownika
beniamin82
Zarząd KCM

Motocykl: Z125->Cruiser 250->BN251
Tel. kom.: 506177711

Postautor: krysz dodano: 23 sty 2015, 16:03

W rzeczywistości to jest tak, że im bliżej wyjazdu tym lista chętnych się kurczy. Obym się tym razem mylił...
"Nieważne jaki masz motocykl, ważne gdzie nim byłeś"
http://chomikuj.pl/krysz2/Podr*c3*b3*c5 ... uiser*27em
Awatar użytkownika
krysz
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser
Tel. kom.: 602433923

Postautor: zdzichu125 dodano: 23 sty 2015, 16:12

Napewno więcej można by jezdzić , ale. To ale to praca w soboty i niedziele. Ja ma 1 sobotę i 1 niedzielę w miesiącu wolną. I wszystkie prawie wypady są podparte urlopem. Co prawda w tygodniu mam troszkę wolnego, lecz wszyscy normalni wtedy pracują.
Awatar użytkownika
zdzichu125
Forumowicz

Motocykl: K750, R1150RT, JL250V, ADV250

Postautor: oleńka dodano: 23 sty 2015, 18:05

Maciu56 pisze:Czy ja wiem ? Oby się nie rozczarowała tak, jak ja Anglią. :( Nasłuchałem się bzdur na temat historii, kultury, obyczajów i t.p. a ma się to nijak do rzeczywistości. Banda chamów, nierobów i ograniczonych intelektualnie pijaczków mających o sobie bardzo wysokie mniemanie :piwa: . Śmieszne to i smutne ale budujące dla nas. My naprawdę nie jesteśmy "głupimi Polakami. ", na tle m.in. wyspiarzy. Oczywiście są wyjątki - Londyn, Glasgow czy Dublin ale to przysłowiowa "kropla". Zapewniam Cię, że nie przemawia przeze mnie "starcza zgorzkniałość" ale siedmiomiesięczna obserwacja i poznawanie ludzi z różnych "półek" intelektualnych. 100% rozczarowania w relacji pomiędzy teorią a rzeczywistością. :zaskoczony:

Maciu, co Ty, za przeproszeniem pieprzysz :/. Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz, ale tak mi coś pachnie bliskością izdebki wytrzeźwień. Słowo daję, chyba mieszkasz w jakiejś innej Anglii. Ja też nie mieszkam w metropolii. A wiecznie nachlanych to widzę niestety naszych kochanych rodaków, którzy wstyd przynoszą, bo chleją po przystankach autobusowych, albo pod sklepami. Nie spotkałam się ani w pracy, ani nigdzie indziej z chamstwem i bandą ograniczonych umysłowo. Uprzejmi są w stosunku do innych, uśmiechnięci, potrafią zażartować w ten ich specyficzny sposób ( ale jak ktoś ironii nie rozpoznaje, to już nie moja wina ), pomocni. Niektórzy leniwi, niektórzy wręcz przeciwnie , normalnie, jak ludzie. I przynajmniej dołków pod innymi nie kopią, jak nasi cudowni rodacy na obczyźnie. Przestań gadać głupoty, bo mi się normalnie wątroba marszczy. A to narzekasz , że za dużo masz roboty, jakby Ci na siłę overtime dawali, a to Ci deszcz przeszkadza, a to wiatr. To wracaj do kraju, jak Ci tu tak źle :wrr: . Ja tam nie narzekam. Mnie tu dobrze.
Awatar użytkownika
oleńka
Sympatyk

Motocykl: moto zastępcze HD :D
Komunikator: GG3705538

Postautor: jarb dodano: 23 sty 2015, 19:07

oleńka pisze:
Maciu56 pisze:Czy ja wiem ? Oby się nie rozczarowała tak, jak ja Anglią. :( Nasłuchałem się bzdur na temat historii, kultury, obyczajów i t.p. a ma się to nijak do rzeczywistości. Banda chamów, nierobów i ograniczonych intelektualnie pijaczków mających o sobie bardzo wysokie mniemanie :piwa: . Śmieszne to i smutne ale budujące dla nas. My naprawdę nie jesteśmy "głupimi Polakami. ", na tle m.in. wyspiarzy. Oczywiście są wyjątki - Londyn, Glasgow czy Dublin ale to przysłowiowa "kropla". Zapewniam Cię, że nie przemawia przeze mnie "starcza zgorzkniałość" ale siedmiomiesięczna obserwacja i poznawanie ludzi z różnych "półek" intelektualnych. 100% rozczarowania w relacji pomiędzy teorią a rzeczywistością. :zaskoczony:

Maciu, co Ty, za przeproszeniem pieprzysz :/. Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz, ale tak mi coś pachnie bliskością izdebki wytrzeźwień. Słowo daję, chyba mieszkasz w jakiejś innej Anglii. Ja też nie mieszkam w metropolii. A wiecznie nachlanych to widzę niestety naszych kochanych rodaków, którzy wstyd przynoszą, bo chleją po przystankach autobusowych, albo pod sklepami. Nie spotkałam się ani w pracy, ani nigdzie indziej z chamstwem i bandą ograniczonych umysłowo. Uprzejmi są w stosunku do innych, uśmiechnięci, potrafią zażartować w ten ich specyficzny sposób ( ale jak ktoś ironii nie rozpoznaje, to już nie moja wina ), pomocni. Niektórzy leniwi, niektórzy wręcz przeciwnie , normalnie, jak ludzie. I przynajmniej dołków pod innymi nie kopią, jak nasi cudowni rodacy na obczyźnie. Przestań gadać głupoty, bo mi się normalnie wątroba marszczy. A to narzekasz , że za dużo masz roboty, jakby Ci na siłę overtime dawali, a to Ci deszcz przeszkadza, a to wiatr. To wracaj do kraju, jak Ci tu tak źle :wrr: . Ja tam nie narzekam. Mnie tu dobrze.

Daj se Olu na luz ;)
Są ludzie i ludziska :D
Jarek
Obyś tyle razy do domu wrócił, ile razy z niego wyjedziesz,,,
Awatar użytkownika
jarb
Sympatyk

Motocykl: Aktualnie rower
Tel. kom.: 883764001

Postautor: oleńka dodano: 23 sty 2015, 20:39

A Jarku, bo mnie strasznie wkurza takie malkontenctwo. _bezradny
Awatar użytkownika
oleńka
Sympatyk

Motocykl: moto zastępcze HD :D
Komunikator: GG3705538

Postautor: jarb dodano: 23 sty 2015, 21:16

oleńka pisze:A Jarku, bo mnie strasznie wkurza takie malkontenctwo. _bezradny

Doskonale Cię rozumiem, zwłaszcza w mojej (obecnej) sytuacji ;) :D
Pozdrawiam
Jarek
Obyś tyle razy do domu wrócił, ile razy z niego wyjedziesz,,,
Awatar użytkownika
jarb
Sympatyk

Motocykl: Aktualnie rower
Tel. kom.: 883764001

Postautor: jacek.rc dodano: 24 sty 2015, 12:36

:zalamka: ,ale my nie chcemy jechać do Anglii ,tylko do Włoch _bezradny .
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Postautor: beniamin82 dodano: 24 sty 2015, 13:27

Jacek.rc musisz mu wybaczyć. Maciu56 jest "naturalizowanym" Anglikem. I tak jak w seksmisji potrzebuje odnaleźć dowody że "nasi tu byli " :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
beniamin82
Zarząd KCM

Motocykl: Z125->Cruiser 250->BN251
Tel. kom.: 506177711

PoprzedniaNastępna

Wróć do Podróże