Witam serdecznie. Dzisiaj przytrafiło mi się nieszczęście. Zawiódł mnie wskaznik poziomu paliwa i..... stanąłem w lesie 15 km do najbliższej pompy. Mówię sobie,że popcham do najbliższej wioski, ale zaczęły sie zatrzymywać przejeżdżające samochody(byłem zaskoczony, bo wielu się zatrzymało, oferując pomoc). W końcu jeden miał kanister i odsprzedał mi dwa litry. Dzień został uratowany! Dzisiaj osiągnąłem z górki na DK46 niesamowitą prędkość. 105 kmh!!!! Jednakże jest to totalne żyłowanie sprzętu. Cała rama drżała, a najwieksze wibracje pod siedzeniem
Co prawda krótko go posiadam, ale moge już stwierdzić, że najlepiej prowadzi się i najlepiej idyie między 60-85 kmh.
Dodam jesycye , że goście, którzy zatrzymywali się y chęcią udzielenia pomocy bardzo interesowali się maszyną i byli zdumieni, że to Chińczyk. Myśleli, ze to jakiś Harley.
Spędziłem w necie kupę czasu, szukając sakw i stelaży (Beniamin /nie mam czasu jezdzić po metalowcach,zeby dorobic stelaz). Znalazlem goscia w Debicy na OLX, ale chyba trochę przesadza z ceną. 500 zl
Niby robi na zamówienie. Ale cena jest zaporowa. Na obecną chwilę mój największy problem to lusterka. Muszę je wzdlużyć bo nie widzę, co za mna jedzie. Ogladalem w necie, ale nic nie znalazlem. Muszą być dłuższe o 5/10 cm (stelaże), bo samo szklo jest ok. I jeszcze jedno. Ten z Dębicy ma tez te stopki na wzprostowanie nóg. Poślę linka i proszę o opinie.
http://olx.pl/oferta/keeway-superlight- ... 9wIv9.html