beniamin82 pisze: Koniecznie sprawdź prowadzenie wiązki pod tylnym błotnikiem, żeby nie ocierała o koło.
Dan pisze:Wczoraj się pojawił u mnie taki problem że jak jest bardzo rozgrzany silnik to mam problem go odpalić muszę wtedy z 2 minuty poczekać i zaczyna dopiero palić co to może być ?
Dan pisze:Tak zawory podobną są dobrze ustawione bo kazałem żeby to właśnie sprawdzili mi na przeglądzie a z tym sanie to sam nie wiem w jakiej pozycji ono ma być ma ustawione w środkowym położeniu i tak jeździłem przez ponad 500km i teraz się pojawił ten problem z odpaleniem na bardzo ciepłym silniku ale próbowałem wyłączyć dziś to sanie i faktycznie odpalił tylko że gaśnie wtedy bo nie ma wolnych obrotów a próbowałem podkręcić śrubką od wolnych obrotów i było dobrze tylko że jak prze gazowałem to obroty raz spadają normalnie a raz bardzo powoli i teraz nie wiem czy jeździć na tym środkowym położeniu tego ssania a odpalać bez
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości