beniamin82 pisze:jurek1306 pisze:Jak 125 to bardzo ciekawa motor. Hamulce oba tarczowe, chłodzony cieczą i do tego wygląda super. Szkoda, że tej marki nie ma na naszym rynku.
Ależ marka jest, nazwyka się Romet Malibu/Junak M16. Nie ma tylko modelu 125 w ofercie...
artk2 pisze:Kończąca temat fotka z wnętrza mojego garażu.![]()
Jeszcze nie jest zarejestrowany i ubezpieczony (może znajdę czas w przyszłym tygodniu, bo jak przyjeżdżam z pracy to UM już zamknięty), więc nigdzie się na razie nie wybieramAle co się odwlecze, to nie uciecze. Tyle czekałem, to i teraz dam radę.
artk2 pisze:Po 7 godzinach na placu manewrowym i robieniu 8 oraz slalomu instruktor uznał, iż jestem gotowy wyjechać na "miasto", co też uczynię w nabliższy poniedziałek i wtorek wieczorem. Nie polecam spacerów, tudzież jeżdżenia samochodem w tych dniach po Bielsku-Białej.Największa prędkość z jaką jechałem do tej pory to 40 km/h.
![]()
Jeśli to pójdzie dobrze, to po raz pierwszy odpalam i jadę na moim KSL. A wtedy dopiero strzeżcie się.
Snajper pisze:Podziwiam samodyscyplinę![]()
Ja nie wytrzymałbym do poniedziałku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości