Trochę zaczyna mnie irytować drobne niedbalstwo wykonania. To znaczy niedbalstwo spore w drobnych rzeczach, które całkiem efektownie utrudniają życie. Zaczęła mi wyskakiwać jedynka przy ruszaniu i to zawsze na dużym skrzyżowaniu w dużym ruchu albo jak trzeba ruszyć pod górkę. Odnalazłem na forum temat temu poświęcony i faktycznie dźwignia zmiany biegów nie wrzuca do końca biegu gdyż opiera się o obudowę silnika. Ciężko to było sprawdzić w fazie projektowania i zaprojektować dźwignię o nieco innym kształcie?!

To teraz ja muszę to całe ustrojstwo rozbierać i przerabiać. Co do kranika, kranik czysty odpowietrzenie działa a paliwo leci jak krew z nosa a czasem nawet przestaje w ogóle. Czarna magia

Jack a czemu chcesz kleić bak? czy on też jest z plastiku ?!

Czekaj, czekaj to może i mój był klejony i w środku jakieś farfoncle z kleju zatykają kranik?

. Co prawda podobno był wymieniony na nowy ale widziałem jakieś farfoncle z butaprenu pod tą srebrną ozdóbką i to w rogu od strony kranika. Na początku cieszyłem się z zakupu ale im bliżej mu się przyglądam tym bardziej dochodzę do wniosku, że to taki chiński plastikowy skuter tylko w nieco innym kształcie.