Właśnie się przywitałem Dzięki za przypomnienie.
beniamin82 pisze:Artek, ty chyba kupowałeś jako jeden z ostatnich w tym roku to i może już masz dobry bak.
Oldrock pisze:Moje wymagania co do osiągów są proste: przelotowa 90 km/h a max 100 km/ h. To tylko tyle i aż tyle żeby mi się w nocy tiry nie śniły!Nie potrzebuję wyciskać 115 a na drugi dzień 116 . Natomiast w DTR ce tego motoru jest 85 i nie jeden to potwierdził. Do KSLa przekonuje mnie wygląd w stylu BMW R35 z lat 30 tych , m12 ładny nowoczesny tylko ta kierownica baranek! I bądź tu człowieku mądry!
Michał_66 pisze:Oldrock pisze:Moje wymagania co do osiągów są proste: przelotowa 90 km/h a max 100 km/ h. To tylko tyle i aż tyle żeby mi się w nocy tiry nie śniły!Nie potrzebuję wyciskać 115 a na drugi dzień 116 . Natomiast w DTR ce tego motoru jest 85 i nie jeden to potwierdził. Do KSLa przekonuje mnie wygląd w stylu BMW R35 z lat 30 tych , m12 ładny nowoczesny tylko ta kierownica baranek! I bądź tu człowieku mądry!
No to masz dość wysokie wymagania jak na 125-tkęraczej ciężko je będzie osiągnąć, przelotowa 75-80 i 90 max jest bardziej realna, 100km/h to już raczej jest żyłowanie silnika w przypadku 125-tki
cruenzo pisze:Tyle, że jacek.rc jest naprawdę drobnej budowy ciała (bez urazy jacku) ale na ten przykład to.st jest już osobnikiem nieco potężniejszym (też bez urazy) i z tego co wiem to ksl'em pół polski już zjeździł (jak nie więcej) i jest zadowolony.
cruenzo pisze:Tyle, że jacek.rc jest naprawdę drobnej budowy ciała (bez urazy jacku) ale na ten przykład to.st jest już osobnikiem nieco potężniejszym (też bez urazy) i z tego co wiem to ksl'em pół polski już zjeździł (jak nie więcej) i jest zadowolony.
cruenzo pisze:A jak nie KSl to może Heist 125 lub romet R125
cruenzo pisze: ew. klasyczny Romet Ogar cafe?
beniamin82 pisze:KSL to lepiej szukać z rocznika 2014 lub wcześniej. Te z 2015 miały cieknące baki. Nie wiem jak te z 2016... Ale Keeway nie pozwala sobie na "błąd seryjny".
Za 7500 to Zongshen(m12, Z-one) jest dobrym wyborem. Możesz też zainteresować się Bartonem classic.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości