Coś cicho się zrobiło w temacie
W połowie listopada dostałem maila o treści :
"Witam serdecznie,
W związku z licznymi pytaniami, podaję podstawowe dane odnośnie pielgrzymki do Fatimy 2017, które ustaliliśmy na podstawie ankiet wypełnionych przez ok. 130 osób):
data wyjazdu: 10 czerwca (+/- 2 dni)
długość wyjazdu: 9 dni + powrót
trasa: opcja 2 z częściowymi zmianami
Jesteśmy w trakcie ustalania szczegółów noclegów, transportu powrotnego itp. Wszystkie ostateczne informacje zostaną podane ok. 15 grudnia, wtedy też otworzymy zapisy grup.
Pozdrawiam wszystkich!
Joanna Stożek"Później jacek.rc napisał :
jacek.rc pisze:Maila ,wszyscy zainteresowani na pewno już dostali .Dzisiaj na FŚM jeden z uczestników tegorocznego wyjazdu dodał ,że kwota wyjazdu ,z powrotem samolotem i moto TIR-ami ,ma się zamknąć w 1500 .Paliwo ,ubezpieczenie i ewentualne autostrady (dla chętnych) ,we własnym zakresie . Gdyby to się potwierdziło ,to wydaje mi się całkiem OK ,ale ja i tak wracam motorkiem.
Minęła połowa stycznia a do mnie nie dotarła żadna informacja (może zostałem "odrzucony") co dalej ...
Czas płynie, sezon coraz bliżej i trzeba sobie pewne żeczy poustawiać - może zaplanować inną "wielką' wyprawę ?
Bardzo proszę - jeśli macie jakieś informacje na temat pielgrzymki do Fatimy - napiszcie cóś bo bardzo chciałbym tam pojechać

ale jeśli (z różnych powodów/przyczyn) ten kierunek nie wypali to może .... w drugą stronę.