Czy dobrze rozumiem ze aktualnie masz wybebebeszone wydechy ? Tzw przelot ?
Bo ktos przez chec podglosnienia motocykla powyginal w srpdku grodzie a one zaczely brzeczec przy okazji uszkadzajac koncowke ?
Po odwierceniu koncowki wywaliles z srodka grzechotki i teraz jest zbyt glosny aby normalnie jezdzic ?
Poka fotke jakas tego co wymodziles

A zanim bym kupowal dbkilera na probe bym ogarnal cos co mnie wyniesie z 5 zl zamiast tracic kase na killery bo w razie W masz juz 50zl wiecej do wydechow.
Masz 2 wydechy to masz 100 w kieszeni.
Uwierz mi 300 zl za komplet wydechow to nie jest drogo...
Teraz poplyne z moja fantazja:
Jak juz kombinujemy z 5zl to za darmo wez znajdz jakas blaszke czy nawet zakretke od sloika, wywierc w niej otwor wielkosci oryginalnego wydechu i przytknij zobacz czy bedzie ciszej jak dogazujesz czy na wolnych obrotach.
Jezeli moj powalony sloikowy pomysl wypali do owego dziurawego dekielka nie bedzie ciezko znalezc jakiejs rurki i ja ponawiercac jak ten 50cio zlotowy dbkiller..
Zauwaz ze jest to zwykla rurka z dziurkami i srubka...
Jezeli bedzie tak samo glosno jak jest watpie czy dbkiller cos zmieni..
Jezeli masz jakies zaplecze do majsterkowania - zrob wlasne db killery

Jeszcze czytalem gdzies na forum lodzkim ze ktos wsadzil w wydech welne stalowa po zrobieniu przelotow jak jechal na przeglad i zatkal wylot jakas blaszka z malymi ponawiercanymi otworami zeby nie wylecialo po drodze.
Takze

Przemysl czy nowe wydechy czy db killery czy proba sloikowo-rurkowa na ktorej mysl i jej przeczytanie sam sie z siebie smieje ze takie cos proponuje, ale po namysle - chyba bym tak zrobil bo to prawie nic by mnie nie kosztowalo

I prosze niezmiernie o zdjecia i recenzje

Boso, ale w ostrogach.