NIKT pisze:"Czy dobrze rozumiem ze aktualnie masz wybebebeszone wydechy ? Tzw przelot ?"
Nie do końca usunąłem tylko to co latało po tumiku . Zmasakrowane fragmenty grodzi 2 i 3 pozostały
"Bo ktos przez chec podglosnienia motocykla powyginal w srpdku grodzie a one zaczely brzeczec przy okazji uszkadzajac koncowke ?"
Wydaje mi się że ktoś znencal się nad przegrodami jakimś długim przedmiotem - prawdopodobnie zostawił tylko cała 1 żeby to ukryć
"Po odwierceniu koncowki wywaliles z srodka grzechotki i teraz jest zbyt glosny aby normalnie jezdzic ?"
To się okaże dopiero na wiosnę jak pisałem wczesniej po odkręceniu na ok 6-7 k obrotów wychodzi do 80 db
"Poka fotke jakas tego co wymodziles"
Dopiero w poniedziałek na razie w trasie jestem
"Przemysl czy nowe wydechy czy db killery czy proba sloikowo-rurkowa na ktorej mysl i jej przeczytanie sam sie z siebie smieje ze takie cos proponuje, ale po namysle - chyba bym tak zrobil bo to prawie nic by mnie nie kosztowalo
I prosze niezmiernie o zdjecia i recenzje"
Pomysł ciekawy coś będę kombinował , ciekawe na jakie jeszcze niespodzianki się natknę jeszcze w tym Moto![]()
Boso, ale w ostrogach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości