Hejka , zaczynam nowy temat ,z nazwą

.Taką jak temat

. Zacząłem dzisiaj urlop

, wychodzi 18 dni wolnego więc jest troszkę czasu ,ale jest też ... ( wiecie co )

. Jutro jadę popływać po Odrze ,postaram się troszkę odświeżyć umysł ( chociaż wiem ,że to nie takie proste ) , a jadę na dwa dni z noclegiem w Kędzierzynie Koźlu . Później coś planuję

... CO ,nie wiem

. Wychodzi że pogoda ma być w Słowenii , tak że w niedzielę ,po południu ruszam do Strachotina ( wielu zna

) . Natomiast w poniedziałek

, może na tę Słowenię

. Jeszcze serio nie mam plana , wyjdzie jak w zeszłym roku .Postaram się z drogi cusik skrobnąć , może jakiś link . Po co to piszę ? Właśnie

, kiedyś znajomy powiedział mi ,że nie powinno się pisać o jakimś wyjeździe - zdach ,bo komuś może być przykro

.Pomyślałem ,no qrna racja

,ale z drugiej strony piszę te wypociny ,na forum , gdzie większość się zna i każdy może jechać

, a pisanina i sprawdzanie ewentualnych wpisów ,jest troszkę chyba potrzebne tym , którzy samotnie jadą w nieznane (albo znane ale nowe ) wtedy gdy wieczorem odpalą neta i są w tej globalnej wiosce . W tym dziwnym roku ,wacha droga ,euro drogie , ale na razie jeszcze wolno i wiem ,że jak nie skorzystam ,to przez pieprzoną jesień ,zimę i wiosnę ,będę

...kombinował czemu , a tak "show must go on " . Miłego weekendu all

.
Jadę oczywiście "chińskim motocyklem "

. Ale emotikom narypałem , ale to stan umysłu

.