Luca pisze:25 tyś.
No LUCA.
Bijesz rekordy.
Shipp pisze:Zacznij jeździc i nie nakręcaj licznika silniczkiem w garażu...
cjt7 pisze:Okazuje się że moto chińskie jak wino - im starsze tym lepsze....
Kris70 pisze:Chyba coś musi być w tej Twojej sentencji. Ja na swoim Zipku zrobiłem właśnie 900 km i zdecydowanie lepiej się sprawuje niż na początku. A tak na marginesie- to po naszym spotkaniu / stan licznika 300 km / zgubiłem dwie nakrętki szpilek mocujących rurę wydechową do cylindra. Nawet mi się ten ostry dźwięk podobał!
Luca pisze:No i stało się, jak jechałem od Nocka to na liczniku wyskoczyło mi 30 000 km![]()
![]()
Motocykl spełnił swoje zadanie w 100%, spełnił wszystkie oczekiwania jakie miałem względem niego, jak teraz się rozpadnie to nie będę miał do niego ani odrobiny żalu.
Gdy go kupowałem na początku roku 2005 (jeszcze w zimie) za 8.000 PLN to zakładałem, że jak przejedzie 30tyś to warto będzie go kupić. Liczyłem wtedy, że rocznie będę robił około 3tyś i moto starczy mi na około 10lat ale jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia i kilometry posypały sie trochę szybciej.
Póki co na razie nie szukam innego motocykla i jak Jelonek się nie rozpadnie to nim jeszcze troszkę pośmigam, no chyba, że trafi mi się jakaś okazja na którą będzie mnie stać.
żołnierz pisze:No stukło mi 8 tyś.od połowy maja 2009
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość