Michoł pisze:Chopy, jadę jutro do Dąbia czy jakoś tak. Jadę się tylko przejechać z bratem. Brat ma jaką tam pannę bajerować, a ja tylko jadę żeby mu smutno nie było jak nic nie zbajerzy i będzie sam jechać![]()
To Dąbie to jakaś wiocha gdzieś w stronę Częstochowy, tak naprawdę to nie wiem gdzie jadę ale brat bierze GiePeeSawięc jakoś trafimy.
Wiem że tak strzeliłem z tym, ale może ktoś z was się nudzi, ma za dużo kasy na paliwo, a żona go wkurza w domu i chce się gdzieś wyrwać na 6godzin. Taki spontan.
Jak coś to dajta znać. Punkt startowy, stacja statoil na warszawskiej w Kielcach. Godzina między 9:00 - 10:00.
Michoł pisze:Grzenio no tak wyszło. Ja też nie wiedziałem ze w sobotę gdzieś jadę. Dowiedziałem się od brata w piątek wieczorem i od razu napisałem. Nawinąłem na koło 200km. Fajnie byłoPogoda dopisała. Brat chyba coś zbajerował, teraz podobna ta dziefuga ma przyjechać do niego. Ja to bratu od razu mówiłem, że się opłaca bajerować jak tylko wyszedłem tam na pole, bo wiano ma spore, 7hektarów
![]()
Dlatego może odzywajcie się jak gdzieś jedzieta. Może akurat ktoś się załapie na takiego spontana. Ja często tak mam, że mnie moja baba w domu wkurza i muszę gdzie wyjść bo nie zniese tego gadaniaSiadam na motur i gdzieś jadę.
DaJan pisze:Szacun Dziedek..dużo zarabiaj i szybko wracaj....tylko nie zrób sie sympatykiem po powrocie....
pozdro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości