GDZIE,CHINERSI.Z SWIETOKSZYSKIEGO

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

Postautor: marccoja dodano: 03 wrz 2010, 10:06

CHINERSI piszą się na taką wyprawe :)
marccoja
Klubowicz

Motocykl: romet r-150 cruiser-250
Tel. kom.: 506935165

Postautor: margier dodano: 03 wrz 2010, 21:26

Ja mam niedaleko do Ostrowca z Lipska ok 35 km do Starachowic ok 50 zatem jak coś można kiedyś gdzieś śmignąć razem. :motor:
Pozdrawiam, Marek
margier
Forumowicz

Motocykl: Romet 250 V, Yamaha XV1700 RS
Tel. kom.: 500850757

Postautor: Michoł dodano: 03 wrz 2010, 22:38

Chopy, jadę jutro do Dąbia czy jakoś tak. Jadę się tylko przejechać z bratem. Brat ma jaką tam pannę bajerować, a ja tylko jadę żeby mu smutno nie było jak nic nie zbajerzy i będzie sam jechać :)
To Dąbie to jakaś wiocha gdzieś w stronę Częstochowy, tak naprawdę to nie wiem gdzie jadę ale brat bierze GiePeeSa :) więc jakoś trafimy.
Wiem że tak strzeliłem z tym, ale może ktoś z was się nudzi, ma za dużo kasy na paliwo, a żona go wkurza w domu i chce się gdzieś wyrwać na 6godzin. Taki spontan.
Jak coś to dajta znać. Punkt startowy, stacja statoil na warszawskiej w Kielcach. Godzina między 9:00 - 10:00.
Awatar użytkownika
Michoł
Forumowicz

Motocykl: Zipp RoadStar 250
Tel. kom.: 603362340

Postautor: grzenio dodano: 04 wrz 2010, 11:38

Michoł pisze:Chopy, jadę jutro do Dąbia czy jakoś tak. Jadę się tylko przejechać z bratem. Brat ma jaką tam pannę bajerować, a ja tylko jadę żeby mu smutno nie było jak nic nie zbajerzy i będzie sam jechać :)
To Dąbie to jakaś wiocha gdzieś w stronę Częstochowy, tak naprawdę to nie wiem gdzie jadę ale brat bierze GiePeeSa :) więc jakoś trafimy.
Wiem że tak strzeliłem z tym, ale może ktoś z was się nudzi, ma za dużo kasy na paliwo, a żona go wkurza w domu i chce się gdzieś wyrwać na 6godzin. Taki spontan.
Jak coś to dajta znać. Punkt startowy, stacja statoil na warszawskiej w Kielcach. Godzina między 9:00 - 10:00.

Faktem jest że choć nie jestem scyzoryk z Kielc tylko kurp z Mazowsza ale mogłeś dać znać wcześniej o tym wypadzie być może bym się skusił zwłaszcza że w grę wchodzi 'bajerowanie'... :)) ;) a i przy okazji tam w okolicach jest zlot motocyklowy...ech... ;)
Awatar użytkownika
grzenio
Forumowicz

Motocykl: Black Star

Postautor: Michoł dodano: 06 wrz 2010, 21:27

Grzenio no tak wyszło. Ja też nie wiedziałem ze w sobotę gdzieś jadę. Dowiedziałem się od brata w piątek wieczorem i od razu napisałem. Nawinąłem na koło 200km. Fajnie było :) Pogoda dopisała. Brat chyba coś zbajerował, teraz podobna ta dziefuga ma przyjechać do niego. Ja to bratu od razu mówiłem, że się opłaca bajerować jak tylko wyszedłem tam na pole, bo wiano ma spore, 7hektarów :D

Dlatego może odzywajcie się jak gdzieś jedzieta. Może akurat ktoś się załapie na takiego spontana. Ja często tak mam, że mnie moja baba w domu wkurza i muszę gdzie wyjść bo nie zniese tego gadania :) Siadam na motur i gdzieś jadę.
Awatar użytkownika
Michoł
Forumowicz

Postautor: grzenio dodano: 06 wrz 2010, 21:46

Michoł pisze:Grzenio no tak wyszło. Ja też nie wiedziałem ze w sobotę gdzieś jadę. Dowiedziałem się od brata w piątek wieczorem i od razu napisałem. Nawinąłem na koło 200km. Fajnie było :) Pogoda dopisała. Brat chyba coś zbajerował, teraz podobna ta dziefuga ma przyjechać do niego. Ja to bratu od razu mówiłem, że się opłaca bajerować jak tylko wyszedłem tam na pole, bo wiano ma spore, 7hektarów :D
Dlatego może odzywajcie się jak gdzieś jedzieta. Może akurat ktoś się załapie na takiego spontana. Ja często tak mam, że mnie moja baba w domu wkurza i muszę gdzie wyjść bo nie zniese tego gadania :) Siadam na motur i gdzieś jadę.

Spoko... może następnym razem... ale jakby się szykowało jeszcze jakieś bajerowanie to ja się pisze jak by co... :))
A bratu powiedz niech tę dzołchę trzyma mocno i jak wyprawi weselicho to się mu orszak weselny motocyklowy zrobi... ;)
Awatar użytkownika
grzenio
Forumowicz

Postautor: Michoł dodano: 11 wrz 2010, 23:59

Chopy chciałem się karnąć do Bałtowa na koncert PROLETARIATu na 18.09. czyli za tydzień w sobotę. A na drugi dzień (czyli w niedziele) jest znowuż jakiś koncert w Chęcinach ale zbieram szczegółu co tam ma być. Ma grać jakiś zespół ALL IS ON i ktoś tam jeszcze.
Zaczynają grać tak gdzieś koło godz. 20-ej więc trochę późno i nie wiem jak rozwiązać problem nocki.
Ale jak się ktoś zadeklaruje że na 100% że jedzie to może wynegocjuje spanko u mojej teściowej koło Ostrowca w Bodzechowie. Dwie osoby mogę jakoś wcisnąć, a motory bezpiecznie za płotem postawimy na miedzy i psa się puści więc luzik :)
Bo z Bałtowa do Ostrowca jest mało kilosów.

Chyba że jedzieta na te Chęciny to już jest problem, bo u mnie spania raczej nie ma bo gdzie. No chyba że na podłodze. W bloku mieszkam i nie mam dużych przestrzeni więc i ilość łóżek jest dokładnie wyliczona na zameldowanych mieszkańców apartamentu ;) . No ale jak coś to damy rade a motory do garażu wstawimy tam gdzie mój trzymam, więc też luzik. Zmieszczą się spokojnie z 3 maszyny w tym garażu.

No to chopy dajta znać bo nie wiem czy mam gadać z tą moją teściową jak z tym spaniem.
Piszta czy jedziem czy nie. Ja prawdopodobnie a 80% jadę razem z moim bratem. Więc już są dwie maszyny.
Chyba że mata inny pomysł z tym spaniem i gdzieś u kogoś da się zatrzymać.
Awatar użytkownika
Michoł
Forumowicz

Postautor: Dziadek dodano: 11 paź 2010, 16:11

Witam dawno mnie niebylo na forum widze ze coraz wiecei nas ze swietokrzyskiego a ja spowrotem zarabiam se w szwecj do lutego lub marca
Dziadek

Postautor: DaJan dodano: 12 paź 2010, 05:17

Szacun Dziedek..dużo zarabiaj i szybko wracaj.... :buttrock: tylko nie zrób sie sympatykiem po powrocie.... :motor: pozdro.
Największym przeciwnikiem marzeń jest portfel.
Awatar użytkownika
DaJan
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser 250V-Romet R150
Tel. kom.: 511429521
Komunikator: 5789859

Postautor: grzenio dodano: 13 paź 2010, 08:40

DaJan pisze:Szacun Dziedek..dużo zarabiaj i szybko wracaj.... :buttrock: tylko nie zrób sie sympatykiem po powrocie.... :motor: pozdro.

jak robi Szwecję to tylko TET ;)
Awatar użytkownika
grzenio
Forumowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regiony