Peliks pisze:A nie szło by się tam spotkać w starym terminie bez Wieśka ? Peliks.

żołnierz pisze:Peliks pisze:A nie szło by się tam spotkać w starym terminie bez Wieśka ? Peliks.
Tak bez organizatora trochę lipa no chyba że Wiesław zarządzi inaczej
szczerze mówiąc także ustawiłem sie na ten termin, Wiesiek dostaniesz normalnie baty za toPeliks pisze:No i cały misterny plan w pizdu !!! A nie szło by się tam spotkać w starym terminie bez Wieśka ? Szczególnie pytam Dorplasa. Pozdrawiam. Peliks.
, myślę że możemy spotkać się tam w starym terminie jak najbardziej jestem za, podyskutuję jeszcze z Wieśkiem, przypominam tylko że to teren zupełnie bez jakichkolwiek mediów, no woda tylko płynie dorplas pisze:... przypominam tylko że to teren zupełnie bez jakichkolwiek mediów, no woda tylko płynie

rabarbar może nie, ale igły sosnowe są może Ci wystarczą!? chyba że wolisz hardcore to znajdziemy igły świerkoweNiebieski pisze:... a rabarbar chociaż tam rośnie, bo czym się podeprzeć![]()

dorplas pisze:rabarbar może nie, ale igły sosnowe są może Ci wystarczą!? chyba że wolisz hardcore to znajdziemy igły świerkoweNiebieski pisze:... a rabarbar chociaż tam rośnie, bo czym się podeprzeć![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość