close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

WKCM 2011 :)

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

Postautor: Luca dodano: 28 cze 2011, 08:32

dorplas pisze: .... ale ja w porównaniu do Ciebie lubię towarzystwo na takich i innych wyprawach ;p

No i oberwało mi się :D
Żołnierz ci wystarczy, on potrafi wcielać się w różne postacie :mrgreen: :geek: :ugeek: :aniol: :wrr: :cwaniak: :tango: :uwaga: :lanie: :amam: :rad:

dorplas pisze: ....
Ty to taki samotny jeździec, trza się dzielić widokami i wrażeniami ;)

Nie, no ja bardzo chętnie, tylko, że nikt nie chce ze mną jeździć, gdy mam mało czasu a sporo do przejechania. Poza tym to raz do roku muszę się wyszaleć, jak zerwę się z łańcucha. :D
Potem już jestem bardzo grzeczny :whip:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Bartek dodano: 28 cze 2011, 10:10

Oj bo ty Luca taka cicha woda jesteś.
Nic nie mówisz a potem sruuu i Grossglockner.
Nie mówię, że na pewno bym pojechał ale jakbym miał więcej czasu na ułożenie spraw rodzinno-służbowych to kto wie :). Poza tym byłby powód do wypróbowania nowego zakupu którego to dokonałem niemal u Ciebie pod nosem.
Ale ciągle mam nadzieję, że może w jakiś weekend uda mi się wyciągnąć Ciebie w jakieś bieszczady albo co innego.
Bartek
Forumowicz

Postautor: Luca dodano: 28 cze 2011, 15:45

Bartek pisze: Poza tym byłby powód do wypróbowania nowego zakupu którego to dokonałem niemal u Ciebie pod nosem.

Czyżbym o czymś nie wiedział?

Bartek pisze: Ale ciągle mam nadzieję, że może w jakiś weekend uda mi się wyciągnąć Ciebie w jakieś bieszczady albo co innego.

A wyciągaj waćpan, wyciągaj, jak tylko będę miał wolne i żona puści to bez względu na pogodę :D
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Postautor: Bartek dodano: 28 cze 2011, 22:32

Aaaaa widzisz będzie niespodzianka :)
Bartek
Forumowicz

Postautor: dorplas dodano: 22 lip 2011, 22:34

tak więc tak, wyprawa na Rumunie nie powiodła sie w tym sezonie to może w przyszłym się uda, temat zostaje na przyszły sezon.
Ogólnie pojechaliśmy autem w 5 osób i Bartek z Monią za nami motórem, że niby twardziele ;p , po Zakopanym zaliczyliśmy kawałek Słowacji i świetny widok na Tatry, szkoda bo była pogoda deszczowa i mgła nie pozwoliła zobaczyć całej okazałości widoków, po Słowacji attak na Dajana, zrobiliśmy napad na jego posiadłość, gość normalnie jest debeściak, my tu na herbatkę i kawkę a tu taka impra :piwo: tak więc zostaliśmy jeszcze jeden dzień :_hura" i zobaczyliśmy lokalne Dajanowe turystyczne szlaki, zamki, duże kamloty itp. dzieki Dajan za świetne przyjęcie i nocleg :pliz: . Potem tak jak było w Planie zaliczyliśmy Bieszczady, jako że pogoda nas nie rozpieszczała w środę wieczorem byliśmy już w Kielcach i tu tez miłe przyjęcie nas na imprezkę i nocleg u rodziny Moni żołnierzowej :)) a w czwartek z samego rana ok go 14 :)) ruszyliśmy na chatę już bez Moni i żołnierza , od tego momentu pogoda rewelacyjna tak więc szkoda było i tuż przed domem zaliczyliśmy nocleg nad jeziorkiem, po drodze ogólnie zwiedzaliśmy co się dało i gdzie się dało, Niebieski zabrał ze sobą przewodnik po Polsce i przez to kobitki wyszukiwały co się dało zobaczyć po drodze, ogólnie widoki, miejscowości, gościnni ludzie, różnego rodzaju zabytki, szlaki turystyczne rewelka, tylko ta paskudna pogodzina, ale w sumie git :)

to tak na szybkiego coś nabazgroliłem :)
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

Postautor: skopi dodano: 23 lip 2011, 08:38

no- wysiiliłeś się na maxa przecież to takie męczące :rotfl: :rotfl: spoko ale jakis zdjęcia chyba zrobiliście i podzielilibyście się widokami sknery :mrgreen:
Awatar użytkownika
skopi
Forumowicz

Motocykl: Fastran FR250-3
Tel. kom.: 792108065

Postautor: dorplas dodano: 24 lip 2011, 13:48

a po soo ci ze szczegółami gdzie robiliśmy kupkę a gdzie herbatkę? ;) lub jak minęła noc? napisałem ogólnikowo, reszta zostaje dla nas :D opis krutko i zwięźle, przynajmniej przeczytałeś całość a tak jak cała strona to wątpię abyś przeczytał ;p spoko fotki będą w swoim czasie :cwaniak:
----------------------------------------------------------------------------------
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Postautor: Luca dodano: 25 lip 2011, 09:29

Skopi Dorplas po prostu tyle pamięta z wypadu :rotfl:
Reszta to leczenie kaca :piwo:

No dobra to dawaj te fotki :D
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Postautor: dorplas dodano: 25 lip 2011, 20:28

kurcze i się wydało :/ a mogłem chociaż połowę więcej napisać i coś dościemniać że niby gdzieś byliśmy i co tam zobaczyliśmy ;)
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Postautor: Luca dodano: 26 lip 2011, 08:35

Ważne, że wypad się udał i foty fajne, a jak pamięć szwankuje, to zamek Fredry w Odrzykoniu zawsze może robić za ten co Drakula siedział. :buttrock: :D
a Prządki za siedlisko vampirów :ganja: :D
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Podróże