spoko, spoko. ja tam palcem robiony nie jestem. manety założone planowo w środę. niestety zaraz potem musiałem wyjechać w plener i nie miałem dostępu do neta.
z montażem nie ma wiekszych problemów bo są dość dobrze przemyślane konstrukcyjnie, z niektórymi materiałami gorzej ale biedy wielkiej nie ma. całość zdjęć z opisem dostępna tutaj:
http://chomikuj.pl/selmen/Galeria/moje+ ... w+JinlunieKilka uwag ogólnych:
1. Wygląd na moto moim zdaniem bajera, ładnie pasują do chopperka;
2. Wykonanie zewnętrzne dobry + ;
3. Łatwość podłączenia prądów w Jinlunie bardzo dobra;
4. Adapter do rolgazu dołączony do manetek pasuje elegancko zamiast oryginału;
5. Tulejki dystansujące manetka-kierownica z szajsowego materiału, gdyby był miękki byłoby znacznie latwiej;
6. Śruby dociskające manetkę do kierownicy powinny być 2 jest jedna;
Nie wiem jak mocno grzeją jak silnik działa, bo po zimowym postoju nie udało mi się odpalić sprzęta i sprawdzałem tylko na samym aku- grzeją dość dobrze ale kiery nie palą

Z tej także przyczyny nie mierzyłem prądów bo na samym aku to bez sensu a nie miałem już czasu grzebać przy odpalaniu silnika. Regulacja dostępna pod kciukiem jest lepsza niż oddzielnie gdzieś na kierownicy. Podsumowując za tę cenę myślę że warto. Trochę trzeba pobawić się ze zlikwidowaniem luzów manetka-kiera ale myślę, że nie będzie to wielki problem- zajmę się tym po niedzieli to napiszę jak to rozwiązałem. Przy okazji oblukajcie kierę od Suzuki DR800 w Jinlunie, trochę drastyczne polączenie, pochyliłem ją nieco do przodu i plecki mam spoko a i wygląd dla mnie ok.
Non Omnis Moriar...