close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Wyjątkowo udany "Motor Show Poznań 2014"

Imprezy organizowane poza KCM (np. zloty ogólne, Grunwald itp.)

Wyjątkowo udany "Motor Show Poznań 2014"

Postautor: Maciu56 dodano: 30 mar 2014, 23:41

Dzięki uprzejmości , opiece i serdecznemu przyjęciu przez "Wacha"i Ewę , spędziliśmy z Kasią fantastyczny weekend w Poznaniu , zaliczając świetną imprezę [niech Wa-wka się wstydzi]. Bardzo im obojgu dziękujemy na naszym forum. Zdjęcia na "foto". Warto było "gonić" 340 km. :autko: :) :czapa:
Awatar użytkownika
Maciu56
Sympatyk

Motocykl: Była"Ziuta"...
Komunikator: Skype: maciu561

Re: Wyjątkowo udany "Motor Show Poznań 2014"

Postautor: Michał_66 dodano: 31 mar 2014, 06:11

Maciu56 pisze:Dzięki uprzejmości , opiece i serdecznemu przyjęciu przez "Wacha"i Ewę , spędziliśmy z Kasią fantastyczny weekend w Poznaniu , zaliczając świetną imprezę [niech Wa-wka się wstydzi]. Bardzo im obojgu dziękujemy na naszym forum. Zdjęcia na "foto". Warto było "gonić" 340 km. :autko: :) :czapa:

Bo jeżeli chodzi o imprezy wystawiennicze to Poznań zawsze górą był :D :D :D
Michał_66

Postautor: wachu dodano: 31 mar 2014, 16:12

już za rok będzie następne motor show ;)
silnik dwa koła i mina wesoła
Awatar użytkownika
wachu
Klubowicz

Motocykl: Honda/Vmax/Traja/YamahaXVS1100
Tel. kom.: 889734851

Postautor: mike_russ dodano: 01 kwie 2014, 17:52

Faktycznie świetna impreza, Romet powalił ofertą 50-tek w stylu retro :)
Zwróciłem uwagę na ADV 150 - maszyna kubek w kubek jak na miarę dla Mnicha. Rozmówiłem się z regionalnym kierownikiem sprzedaży - istotnie, robili ten model na bazie jego opisów i lektury forum romet.125.pl z nadzieją, że znajdzie chętnych. W porównaniu z K-125 porządnie wzmocnili grzbiet ramy, wstawili silnik z wałkiem wyrównoważającym (mniej wibracyjny) i podnieśli zawieszenie o dobre 15-20cm. Kilka moich uwag dot. tej konstrukcji również powędrowało do Rometa celem rozpatrzenia przy ew. poprawkach. Mimo "traktorowego" wyglądu i początkowych uwag dot. wytrzymałości podoba mi się, to jest to, co chciałem zrobić z Lisa. Mam nadzieję, że się utrzyma w sprzedaży, może będzie następcą Dzikusa ;) Na pewno mniejsze spalanie niż Dziki i z każdej dziury toto wyjedzie :D Tyle że bym musiał wrócić do walizki, kufer nie pasuje ;)
Awatar użytkownika
mike_russ
Sympatyk

Motocykl: Zipp Raven "Dzikus"
Komunikator: GG 13140250

Wróć do Imprezy różne