Wyjątkowo udany "Motor Show Poznań 2014"

Imprezy organizowane poza KCM (np. zloty ogólne, Grunwald itp.)

Wyjątkowo udany "Motor Show Poznań 2014"

Postautor: Maciu56 dodano: 30 mar 2014, 23:41

Dzięki uprzejmości , opiece i serdecznemu przyjęciu przez "Wacha"i Ewę , spędziliśmy z Kasią fantastyczny weekend w Poznaniu , zaliczając świetną imprezę [niech Wa-wka się wstydzi]. Bardzo im obojgu dziękujemy na naszym forum. Zdjęcia na "foto". Warto było "gonić" 340 km. :autko: :) :czapa:
Awatar użytkownika
Maciu56
Sympatyk

Motocykl: Była"Ziuta"...
Komunikator: Skype: maciu561

Re: Wyjątkowo udany "Motor Show Poznań 2014"

Postautor: Michał_66 dodano: 31 mar 2014, 06:11

Maciu56 pisze:Dzięki uprzejmości , opiece i serdecznemu przyjęciu przez "Wacha"i Ewę , spędziliśmy z Kasią fantastyczny weekend w Poznaniu , zaliczając świetną imprezę [niech Wa-wka się wstydzi]. Bardzo im obojgu dziękujemy na naszym forum. Zdjęcia na "foto". Warto było "gonić" 340 km. :autko: :) :czapa:

Bo jeżeli chodzi o imprezy wystawiennicze to Poznań zawsze górą był :D :D :D
Michał_66

Postautor: wachu dodano: 31 mar 2014, 16:12

już za rok będzie następne motor show ;)
silnik dwa koła i mina wesoła
Awatar użytkownika
wachu
Klubowicz

Motocykl: Honda/Vmax/Traja/YamahaXVS1100
Tel. kom.: 889734851

Postautor: mike_russ dodano: 01 kwie 2014, 17:52

Faktycznie świetna impreza, Romet powalił ofertą 50-tek w stylu retro :)
Zwróciłem uwagę na ADV 150 - maszyna kubek w kubek jak na miarę dla Mnicha. Rozmówiłem się z regionalnym kierownikiem sprzedaży - istotnie, robili ten model na bazie jego opisów i lektury forum romet.125.pl z nadzieją, że znajdzie chętnych. W porównaniu z K-125 porządnie wzmocnili grzbiet ramy, wstawili silnik z wałkiem wyrównoważającym (mniej wibracyjny) i podnieśli zawieszenie o dobre 15-20cm. Kilka moich uwag dot. tej konstrukcji również powędrowało do Rometa celem rozpatrzenia przy ew. poprawkach. Mimo "traktorowego" wyglądu i początkowych uwag dot. wytrzymałości podoba mi się, to jest to, co chciałem zrobić z Lisa. Mam nadzieję, że się utrzyma w sprzedaży, może będzie następcą Dzikusa ;) Na pewno mniejsze spalanie niż Dziki i z każdej dziury toto wyjedzie :D Tyle że bym musiał wrócić do walizki, kufer nie pasuje ;)
Awatar użytkownika
mike_russ
Sympatyk

Motocykl: Zipp Raven "Dzikus"
Komunikator: GG 13140250

Wróć do Imprezy różne