Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Nie łam się szubi zostało jeszcze trochę czasu, a nawet jak się nie uda to będziemy o tobie pamiętać. Może innym razem się uda. Szkoda trochę ze nas tak mało.
Jak widać miejsca jeszcze są i jeżeli ktoś się zdecyduje na ostatnia chwile to zapraszam serdecznie. P.s. Pieczenie chleba mamy zamówione.
Aha, gdyby ktoś chciał przyjechać tylko na sobotę to proszę o cynk.
Taka luźna propozycja, gdyby ktoś chciał przyjechać tylko na sobotę to myślę że jest taka opcja. Ale proszę o informację (kwestia zakupów na grilla). Odpłatność na pewno będzie wtedy tylko częściowa.
gdyby ktoś był chciał przyspieszyć weekend i może zahaczyć o górki,to można się w czwartek u mnie(w Wodzisławiu Śl.70 km od Jasiony) przekimać,wprawdzie nie mam nastu sypialni,ale jak komuś motocyklowe życie odpowiada,to da radę ,a w piątek jechalibyśmy razem