od kilku dni jestem prawie szczęśliwym posiadaczem motocykla jak w temacie. Jako, że nigdy nie jest tak dobrze, żeby lepiej być nie mogło to nasunęło mi się kilka pytań dotyczących hmmm... chyba można to nazwać tuningiem optycznym. Kupiłem ten właśnie model bo mi się podobał zewnętrznie i miał dobrą cenę (jak na motocykl nie jak na chińczyka) ale (zawsze musi być ale) od razu rzuciły mi się w oczy dwie rzeczy: felgi, manetki i wydech. Felgi moim zdaniem zupełnie do niego nie pasują. Chciałbym mieć szprychowe koła.
1.) Czy jest możliwość podmiany całych kół lub samych felg/obręczy (? w terminologi jestem jeszcze słaby) na szprychowe - takie na przykład jak w ogarze cafe?
2.) Czy można na tylne koło założyć szerszą oponę? Jeśli tak to co zyskam a co stracę? Wygląd moim zdaniem się polepszy ale czy nie stracę na osiągach, spalaniu itp.?
3.) Czy można łatwo wymienić manetki? Jaki to rozmiar albo jak ten rozmiar sprawdzić ? Te co tam są są odpychające, w skuterku z 2006 roku miałem lepsze (grubsze i z lepszego tworzywa)
4.) Wydech: na co można wymienić aby po pierwsze był chromowany albo w kolorze chromu a po drugie miał fajniejszy (więcej basu

Na razie tyle