kuse10 pisze:Ahhh przypomniałem sobie: pytałem się w salonie gdzie kupowałem Darka czy to prawda, że ponoć wpakowali w partię z 2015r silniki 250. Powiedział, że to jakaś ściema i nie dostali żadnej informacji o pomyłce.
Kolega pisał o 150ccm

Kordek pisze:Jeśli będziecie rozbierali silniki, to pomierzcie je dokładnie, bo może się okazać, że macie nieco większe niż w rzeczywistości je mieć powinniścieDzisiaj dowiedziałem się, że z winy producenta mam silnik 150 cm 3 a nie 125
Ponoć przypadłość ta dotyczy wszystkich Dark Starów sprzedanych i oclonych w tym roku
![]()
![]()
Jeśli chodzi o pojemność będę coś wiedział po przeglądzie na 1500 km (czyli za około 650 km), poproszę mechanika by zmierzył cylinder. I tak w książce serwisowej jest zaznaczona inspekcja głowicy i cylindra. Będzie pewność co do jednej maszyny

A jeśli chodzi o v-max to z pełnym bakiem, owiewką, kuframi i moimi 97 kilogramami było 105km/h, może coś by jeszcze z siebie wycisnął, ale dostał takich wibracji, że odpuściłem sobie dłuższe trzymanie manetki rozkręconej na maksa.