kuse10 pisze:Ahhh przypomniałem sobie: pytałem się w salonie gdzie kupowałem Darka czy to prawda, że ponoć wpakowali w partię z 2015r silniki 250. Powiedział, że to jakaś ściema i nie dostali żadnej informacji o pomyłce.
Kolega pisał o 150ccm
Kordek pisze:Jeśli będziecie rozbierali silniki, to pomierzcie je dokładnie, bo może się okazać, że macie nieco większe niż w rzeczywistości je mieć powinniścieDzisiaj dowiedziałem się, że z winy producenta mam silnik 150 cm 3 a nie 125
Ponoć przypadłość ta dotyczy wszystkich Dark Starów sprzedanych i oclonych w tym roku
![]()
![]()
Jeśli chodzi o pojemność będę coś wiedział po przeglądzie na 1500 km (czyli za około 650 km), poproszę mechanika by zmierzył cylinder. I tak w książce serwisowej jest zaznaczona inspekcja głowicy i cylindra. Będzie pewność co do jednej maszyny
A jeśli chodzi o v-max to z pełnym bakiem, owiewką, kuframi i moimi 97 kilogramami było 105km/h, może coś by jeszcze z siebie wycisnął, ale dostał takich wibracji, że odpuściłem sobie dłuższe trzymanie manetki rozkręconej na maksa.
mój Darek nie chce lecieć więcej niż 90...masz może jakiś pomysł jak to zmienić???co prawda jest cały ubrany tj.szyba gmole sakwy piórnik lightbarry a nawet zakupiłem spacerówki ale czy to byłaby tego wina ...raczej nie,myślałem chociaż o tych 100km/h